5 måder at beskytte dig selv mod type 2 diabetic spørgsmål

I dag hele verden fejrer den internationale dag for kampen mod diabetes mellitus. I 2013, repræsentanter for den Internationale diabetes mellitus Association indført, at menneskeheden er ved at tabe denne kamp. Hvert år antallet af personer med diabetes mellitus øger med 8-9%. Det store flertal af tilfælde forekomme ved diabetes mellitus type 2 (type 2 diabetic spørgsmål), er blandt de primære fare aspekter til fremme af den, som er den manglende motion og overvægt. Men det er ikke kun fedt, og stadig få syge med type 2-diabetes mellitus. Sygdom intimiderer millioner af individer, hvis body mass index er inden for typiske begrænsninger.

Diabetiske spørgsmål mellitus type 2

Diabetes type 2 ømme 6% af verdens befolkning, der gør op 80-90% af alle diabetiske spørgsmål situationer. Det er en kronisk sygdom, som begynder med vækst af modstand i cellerne for insulin. Lige, hvad betyder det? I vores blod, mens fordøjelsen er regelmæssigt leveres med glukose, som blodbanen kan være fastsat til et sted på kroppen.

Diabetiske spørgsmål mellitus type 2

Til væv i kroppen kan bruge det, du har brug for den hormonelle agent insulin. Hvis dette hormonelle agent er utilstrækkelig, vi taler om diabetes mellitus type 1 diabetiske spørgsmål. Men hvis det hormon er alle lige, og også sukker i blodet, der tilbydes, og også det væv, der er svagere og svagere svar på insulin, kaldes “resistens (modstand) for insulin”. Det organ, der overvåger niveau af sukker i blodet, og også ofte sender signaler ud til bugspytkirtlen, tænker, at glucose mange gange, betyder det, at ikke nær nok insulin. Med tiden, konstant ekstrem produktion af det hormon fører til træthed af beta-cellerne i bugspytkirtlen samt den person, der er nødt til at tage insulin injektioner, som han engang havde tilstrækkelig. Der er, den udvikler type 2 diabetic spørgsmål (type 2 diabetic spørgsmål). Det er klart, at der er en arvelig disposition til diabetes mellitus.

At tage antioxidanter

Franske forskere hævder, at en diæt rig på antioxidanter sænker muligheden for at udvikle sig i særlig type 2-diabetes. Tidligere talte vi om disse anti-oxidanter, som ascorbinsyre (vitamin C) og E-vitamin, lycopen, flavonoider og så videre.

At tage antioxidanter

Men forskerne gik yderligere. De viste, at efter faktura af antioxidanter i en mængde på 15 mmol daglige optimal minimere risikoen for vækst af type 2-diabetes mellitus med 27%. Tjeklisten er nyttigt for at sikre fra type 2-diabetes elementer består af te, bitter lækker chokolade, blommer, bær (jordbær og også blåbær), nødder (hasselnødder og valnødder).

Som en helhed, der bør være fremhævet i kosten til frugt, grøntsager og te. Forskere desuden angive merlot endnu negative effekter fra sin rutine optagelse blokere brugbare resultater. Af den måde, en mere foretrukne anti-oxidant – a-vitamin-også af afgørende betydning for forebyggelse af type 2-diabetes mellitus, som det har brug for beta-celler i bugspytkirtlen. I forsøg på kæledyr det er blevet bevist, at den manglende evne til at absorbere vitamin a resulterer i en betydelig stigning risiko for fremme af type 2-diabetes.

Bo klart af unødvendige kost regimer

Midt i at udvide antallet af rapporter om farerne af gluten en stor del af befolkningen fast besluttet på at fjerne det fra dit liv-bare i tilfælde. I virkeligheden, produkter med gluten, bør du give folk med coeliac – tilstand, i hvilken der ingen, der genereres af enzymet til at fordøje gluten, folk der ikke kan lide gluten, og dem, der oplever glutenallergi uden gastrisk sygdom. Alle disse patologier materialisere sig forholdsvis klart, at være klart: Ja, grunden til sygdommen stat er en gluten gratis eller består af gluten.

Bo klart af unødvendige kost regimer

Væsentligt, ikke desto mindre, en gluten-fri kost plan for resten fuldstændig sund og afbalanceret enkeltpersoner, såvel som det ikke lykkes. Så, det er faktisk blevet bekræftet, at personer, der ikke forlader ud fra dit liv gluten, meget mindre er de fleste tilbøjelige til at lide af type 2-diabetes mellitus. Forskere mener, at den faktor, for de rejste faren for at skabe diabetes mellitus, modstandere af gluten er, at de starter ud fra din menu fødevarer rige på fiber, som undgår diabetes type 2-diabetes. I den seneste tid, har forskere fastslået, at Ryge cigaretter, og også at blive afvist øger truslen om oprettelse af diabetes mellitus type 2 diabetiske spørgsmål.