Opløsningen af emaljen på tænderne: årsager, tegn og symptomer, behandling, forebyggelse

Alle rammerne af sygdomme i tænder, der var et sted og ikke-carious sår. Sammen med caries, og disse læsioner af emalje kunne blive registreret som i de unge og også voksne, men sygdomme såsom erosion af emalje, som er mere hyppigt optaget i voksne. Præcis, hvad er opløsningen af emalje, som hun er mest udsatte, og også, vigtigst af alt, hvordan det er afsløret. Af emalje erosion – ikke-carious sår af de tænder, som er karakteriseret ved langsom smeltning og tab af emalje med en jævn overgang til dentin.

Af emalje erosion

Resultatet er tab af emalje på forsiden områder af tænder er udviklet i sår i forskellige former og også dybder. Når læsioner dække hele emalje, i mangel af behandling, samt lindring procedure virkninger opløsning samt dentin. Almindeligt sygdom er identificeret i såvel voksne som kan siges at være professionelle, men vi kan ikke udelade et par af praksis, valg eller endda fodring adfærd.

Af emalje erosion

Enkeltpersoner bør forstå, at opløsningen – proceduren er lang, kompliceret såvel som det kan være bogstaveligt talt snesevis af år, hvilket giver sig gældende, og også de symptomer, der kan ske, er ignoreret. Eventuelt gennem en lang udvikling erosion er tanken om en sygdom, der af ældre personer og optaget efter et halvt århundrede. En masse mindre ofte, at kun 20% af de tilfælde, diagnose indtræffer før denne alder. Den største årsag til erosion af emalje – fjendtlige effekt på emalje syre. Til fremme af erosion af emalje vil helt sikkert kræve, ikke kun i tid, men ofte en kombination af flere elementer, og heller ikke på kort sigt og kroniske. Opløsningen skaber langsomt, og også tegn, der kan vise sin vækst, er ofte associateded med andre orale betingelser.

Ubehag er de første tegn og symptomer af erosion af emalje

I virkeligheden, udseendet af ubehag ved den aktivitet, der er af stimulations, hvorvidt varm, kold, sur, behageligt eller salt-det er blot et symptom, og også for at ordne det, du er nødt til at finde årsagen. Årsagen til de gener, der kunne skjule sig i ændringer af emalje, som i de tidlige stadier er forholdsvis nemt at lave med applikationer på mineraler, tandfyldninger eller proteser.

Ubehag er de første tegn og symptomer af erosion af emalje

Udtynding emalje fag dentin, som har en rørformede ramme og også i den underliggende knogle er nerve-ender. Temperatur justeringer i disse tubuli og også dette vil helt sikkert generere en skarp smerte. Af denne grund, overfølsomhed kunne være tænkt som foreløbige symptom på nedbrydningen af emalje. Selv om der, i retfærdighed, det skal bemærkes, at overfølsomhed kunne have en masse andre grunde. Endnu et symptom på nedbrydningen af det emalje er tænderne føles klistret. Dette er specielt synligt i de tidlige morgener og også i hele den tilstand af langvarig ro. Kunder føler, at deres emalje løs, udfordre et par tænder top, samt underkæben kunne følge hinanden.

De bedste måder at behandle erosion?

I dag tandlæger er sikre på noget: opløsningen er lettere at stoppe op end at helbrede. Derfor, i øjeblikket ved at blive etableret effektive foranstaltninger til at undgå, de store udløsende elementer i opløsning, specielt behageligt drikkevarer, så almindelige blandt befolkningen.

De bedste måder at behandle erosionHvis det er for at undgå erosion mislykkedes, terapi strategi er formuleret på baggrund af det kliniske billede. I de første faser af udviklingen anbefales remineralisering terapi at gøre brug af applikationer mineraler tablet typer af medicin. Anbefalet magt ændring og også fjerne årsagerne. Uden denne behandling kan ikke være effektiv. Undgå erosion af emalje, som er rettet mod at fjerne de aggressive handling af de store fremskynde faktorer: at blive afvist af brug af sodavand, gewurztraminer. Selv hvis det ikke er muligt at afvise dem, efter at de burde drikke via et strå, og efter at skylle munden med almindeligt vand.

Profylakse ansigt til ansigt, der arbejder i farlige markeder skal gøres ved at gå til læge: modtager tablet typer af mineraler: calcium, fosfor. Rutine tandlæge besøg til mætning af emalje af fluorid-og mineral-kompleks “calcium, fosfor,” meget tidlig behandling af harsk læsioner, arbejde, sundhed i mundhulen og holde styr på problemet med tænderne. Et andet tegn og symptom på nedbrydningen af det emalje er tænderne føles klistret.